تغییر زمان برگزاری همایش به دهم مهرماه ۱۴۰۲

با توجه به آیین‌نامه جدید ترفیع همکاران هیئت علمی، مبنی بر ضرورت داشتن حداقل یک مقاله دانش آموزش محتوا ( PCK) جهت ترفیع سالیانه و تصمیم شورای برگزاری همایش، زمان برگزاری همایش به دهم مهرماه ۱۴۰۲ تغییر یافت.

برگزاری چهارمین شورای سیاست گذاری همایش

چهارمین شورای سیاستگذاری همایش با حضور اعضای علمی و اجرایی همایش در روز یکشنبه دوم بهمن در پردیس بحرالعلوم برگزار شد.

02 بهمن 1401

دومین نشست شورای سیاستگذاری همایش های ملی تولید محتوا (pck) دانشگاه فرهنگیان

دومین نشست شورای سیاستگذاری همایش های ملی تولید محتوا (pck) دانشگاه فرهنگیان به میزبانی دانشگاه فرهنگیان استان فارس در سومین حرم اهل بیت (ع) شیراز در تاریخ 14 و 15 آبان ماه 1401 برگزار گردید.

13 آبان 1401

همایش ملی دانش آموزش محتوا در رشته زبان و ادبیات فارسی در سامانه همایش‌های معتبر علمی با شماره ۱۷۹۱۰-01221 ثبت گردید.

03 آبان 1401

برگزاری دومین جلسه اعضای علمی همایش

دومین جلسه همایش ملی دانش آموزش محتوا در رشته زبان و ادبیات فارسی با حضور اعضای علمی همایش و دبیر اجرایی همایش در پردیس بحرالعلوم شهرکرد تشکیل شد.

03 آبان 1401